Savjetovalište za djecu i roditelje Sidro udruge Klikeraj od listopada ponovno održava aktivnosti u Đakovu. Ponovno se igramo, družimo i učimo.

Program je namijenjen darovitoj djeci u dobi od 7 do 9 godina, a služi poticanju socioemocionalnih kompetencija te pruža psihosocijalnu podršku. Iako nemaju puno životnog iskustva, djeca i mladi također imaju svoje brige i dvojbe. Često se osjećaju osamljeno, zbunjeno, bojažljivo i nesigurno. U ovom programu ćemo zajednički pokušati pronaći neke odgovore. Kroz radionice mališane poučavamo vještinama prepoznavanja vlastitih i tuđih osjećaja, prepoznavanju vlastitih osobina, motiva, potencijala i interesa, uviđanja i poštivanja različitosti između sebe i drugih te vještinama primjerenog komuniciranja vlastitih osjećaja, želja, potreba i očekivanja. Također, radionice su namijenjene i djeci koja imaju poseban interes za teme koje se tiču emocija, međuljudskih odnosa i osobnog razvoja. 

Pod stručnim vodstvom psihologa radionice se organiziraju u skladu s dječjim interesima i potrebama. Radionice se odvijaju u malim skupinama i temelje se na igri i igrolikim aktivnostima.

Radionice će se održavati Đakovu u igraonici Baltazar, srijedom u terminu od 18:30 do 19:30 h.

Cijena programa je 30,00 eura mjesečno. Program će trajati 3 mjeseca, a počinje 4. listopada i traje do kraja prosinca 2023.

Broj polaznika je ograničen, a upisati se možete ovdje:

UPISI

Za sve informacije kontaktirajte nas na klikeraj.radionice@gmail.com.
Vidimo se!