Snažne emocije i “kratak fitilj”, duboko doživljavanje svakodnevnih situacija i međuljudskih odnosa, perfekcionizam, ustrajnost i upornost u vlastitim ciljevima i mnoštvo interesa. Ovakve dječje osobine često znaju “otežati posao” roditeljima kada je u pitanju odgoj. Ako ovome dodamo lako učenje i zapamćivanje, brzo i kompleksno zaključivanje te ponašanje svojstveno starijoj djeci vrlo je vjerojatno da vaše dijete pokazuje znakove darovitosti.

Roditelji darovitih mališana često imaju osjećaj da se njihovo dijete ne uklapa u vlastitu generaciju vršnjaka, da je ono van svakodnevnih “utabanih staza” pa i da je pametnije od vlastitih roditelja. Ovo je relativno česta pojava i potencijalno kod roditelja može izazvati osjećaj gubitka kontrole.

Što roditelji trebaju znati o socioemocionalnom razvoju darovite djece i na koji način mogu pružiti podršku djeci u razvoju njihove osobnosti i talenata imate priliku naučiti u edukaciji “Moje dijete je pametnije od mene.”

Ovu edukaciju namijenili smo prvenstveno roditeljima, ali i svima koji su zainteresirani za ovu temu. Kroz 3 susreta (u trajanju od 1 h) pozabavit ćemo se osnovnim psihološkim fenomenima i ključnim obilježjima socijalnog i emocionalnog razvoja darovite djece. Također upoznat ćemo se s osnovnim strategijama pružanja podrške razvoju darovitih mališana.
Kako bi rad bio što kvalitetniji susreti će biti organizirani u malim skupinama (do 8 osoba), a radionice su pod stručnim vodstvom psihologa.
Cijena edukacije iznosi 250kn (za sva tri susreta). Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na klikeraj.sidro@gmail.com.

Nove edukacijske grupe održat će se u siječnju 2022.
Pripremili smo dvije mogućnosti:
Edukacija uživo (do 10 polaznika) PRIJAVA
Edukacija online (do 8 polaznika) PRIJAVA