U našim jedrima pojavio se još jedan, novi vjetar. Od svibnja 2020. zahvaljujući tvrtki Electrocoin i sustavu PayCek rad udruge Klikeraj moguće je podržati i donacijama u kriptovalutama. Bitcoinom ili nekim drugim virtualnim novčićem možete pomoći timu udruge Klikeraj u ostvarivanju naše misije i vizije.
Od 2014. naš tim djeluje u području poticanja razvoja dječjih potencijala i naš djelokrug obuhvaća institucionalne i izvaninstitucionalne programe namijenjene darovitim i talentiranim mališanima.. Zahvaljujući ovoj akciji i posredovanju tvrtke Electrocoin prikupili smo donacije u vrijednosti 100 000 kn. Ovo je veliko priznanje za naš rad i ovom prilikom želimo zahvaliti svima koji su prepoznali našu viziju i trud u stvaranju podržavajućeg okruženja za najmlađe članove našeg društva.
U ovoj donatorskoj kampanji vidimo priliku za proširivanjem i uvođenjem inovacija u naše programe za djecu, a jednako tako i u projekte i partnerstva sa školama i drugim institucijama i organizacijama koja učenicima mogu pružiti prilike za stjecanje specifičnih znanja i iskustava.
Svoje donacije možete ostvariti uplatom na IBAN ili putem sustava PayCek u kriptovalutama.
Zahvaljujemo svim znanim i neznanim donatorima 🙂