Poštovani sugrađani i suradnici, uvažavajući preporuke Ministarstva zdravlja RH i Stožera civilne zaštite donijeli smo odluku o otkazivanju našeg događaja Horizonti. Radionice koje su se trebale održavati od 18. do 23. ožujka odgađaju se do daljnjeg, a novom terminu obilježavanja Svjetskog dana darovitosti ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Hvala na razumijevanju.

Prvog dana proljeća obilježava se Svjetski dan darovitih učenika. Organizacije diljem svijeta podižu svijest i ukazuju na razvojne potrebe darovitih i talentiranih mališana. Ove godine i Klikeraj se uključuje u ovaj događaj kroz Horizonte kada ćemo kroz tjedan dana otvoriti naša vrata i ugostiti velike i male u raznolikim aktivnostima.
Pripremili smo besplatne radionice za djecu i roditelje koje će se održavati u danima oko 21. ožujka. S obzirom da je broj mjesta u radionicama ograničen, požurite s predbilježbama.

18.3. u 19h: Flos, floris (radionica za djecu od 10 godina) 
Radionica iz art terapije u kojoj će djeca na temelju priče kreirati likovni izričaj i naučiti jednu novu tehniku.
Trajanje:  1h 45min
PRIJAVA

 

21.3. u 13h: Moj prvi izum (radionica za djecu od 7 do 9 godina)
Kroz kreativne aktivnosti djeca će napraviti maketu svog prvog izuma i pri tome razvijati inovativnost, vještine rješavanja problema i kritičko mišljenje.
Trajanje: 1h. PRIJAVA

 

23.3. u 16.30h: Imam ideju! (radionica za djecu od 4 do 6 godina)
Ogledni sat programa “Imam ideju!” koji je namijenjen najmlađima i u kojemu mališani imaju priliku maštati i vlastite ideje koristiti u igri, istraživanju i izražavanju.
Trajanje: 1h  PRIJAVA

 

23.3. u 18h: Moje dijete je pametnije od mene (radionica za roditelje)
U radionici namijenjenoj roditeljima naučit ćemo prepoznati neke osobine i ponašanja koja mogu ukazivati na potencijalnu darovitost djece, upoznati se s karakterističnim obilježjima darovitih te okušati se u nekim strategijama pružanja podrške unutar obitelji. Trajanje: 1h  PRIJAVA

Vidimo se na Horizontima!