Književni poligon kreće i ove školske godine. Naš projekt poticanja čitalačkih navika organiziramo po treći puta. Ovom prilikom želimo pozvati osnovne škole da nam se pridruže u partnerstvu.

Kao i do sada, Poligon je usmjeren na učenike i učitelje u razrednoj nastavi i u fokusu ima poticanje čitalačkih navika kroz analitički i kreativni pristup obradi lektire u nastavi hrvatskoga jezika.
Književne naslove koje pročitamo nećemo odmah vratiti na police knjižnica, već ćemo ih koristiti za stvaralački rad. Dizajnirali smo program radionica koji za cilj ima potaknuti interes i navike čitanja i koji u pozadini ima vještine analitičkog i kreativnog mišljenja.

Za sudjelovanje u projektu škole se mogu prijaviti na klikeraj@gmail.com.
Poželjno je da kod svake škole-partnera sudjeluju svi učitelji razredne nastave sa svojim mališanima. Rok za prijave je petak 20.rujna 2019. Nakon toga slijedit će detaljnije informacije kada ćemo vam elektroničkim putem dostaviti radne materijale i upute.

Napominjemo da je broj škola koje ćemo uključiti u projekt organičen, stoga molimo da nam se javite na vrijeme. Svoje upite možete poslati na klikeraj@gmail.com.

Veselimo se još jednom Književnom poligonu!