Nakon dugo vremena družiti ćemo se uživo u našim radionicama za djecu. Od 17. rujna ponovno kreću programi za naše male i one malo veće maštovite prijatelje. 

U programu “Imam ideju!” naučit ćemo kako nastaju ideje i koristiti svoju maštu kroz igru, istraživanje, eksperimente, stvaralaštvo, dizajn i umjetnost. 

Radionice su namijenjene djeci od 5 do 10 godina, organizirat ćemo se u mlađe i starije grupe. Radionice se održavaju jednom tjedno, a cijena za sve polaznike iznosi 200 kn.

Broj polaznika je ograničen. Prijaviti se možete ovdje:

Termini:
Ponedjeljak 17 – 18 h ( mlađa skupina od 5 do 6  godina)
Subota 9.30 – 10.30 h   (starije skupine od 8 do 10 godina)

Također, otvorili smo prijave za polaznike grupnih radionica u našem savjetovalištu Sidro. Program je namijenjen darovitoj djeci i mladima, a služi poticanju socioemocionalnih kompetencija te pruža psihosocijalnu podršku. Iako nemaju puno životnog iskustva, djeca i mladi također imaju svoje brige i dvojbe. Često se osjećaju osamljeno, zbunjeno,bojažljivo i nesigurno. U ovom programu ćemo zajednički pokušati pronaći neke odgovore. 

Radionice se održavaju jednom tjedno, a program će trajati 3 mjeseca. Zahvaljujući financijskoj potpori Grada Osijeka pohađanje programa Sidro je za sve polaznike besplatan. Mlađe skupine su popunjene, a mjesta ima još u skupini od 11 – 14 godina.

Za sve informacije obratite nam se na klikeraj.radionice@gmail.com